Članarina

Članska kartica PD „Železničar 1948″  Beograd sa plaćenom članarinom za 2024. godinu omogućava Vam da:

– imate sva prava, i obaveze koje proističu iz Statuta PD „Železničar 1948″ Beograd

– učestvujete na akcijama drugih društava koji su članovi PS Srbije

– koristite opremu Društva u skladu sa Pravilnikom o korišćenju planinarske opreme


VRSTA ČLANARINECENA
Do 18 godina
I stepen osiguranja
1.100 RSD
Preko 18 godina
I stepen osiguranja
1.600 RSD
Do 18 godina
II stepen osiguranja
3.300 RSD
Preko 18 godina
II stepen osiguranja
3.600 RSD

Planinsko osiguranje:
PRVI STEPEN – uključeno u cenu članarine i važi samo za organizovane osnovne planinarske aktivnosti (ne i visokogorstvo)
DRUGI STEPEN – važi za ceo svet i sve registrovane planinarske aktivosti u vašoj ili organizaciji Društva/Kluba
DETALJNIJE


Kako postati član Planinarsko sportskog društva Železničar 1948?

U Društvu
Dođite u prostorije Drurštva (Bulevar Mihaila Pupina 165a), gde ćete dobiti obrazac da popunite i gde možete uplatiti članarinu.

On-line
Posetite ovu stranu gde možete online popuniti prijavu za učlanjenje.
Svi koji žele da im se planinarska kartica pošalje putem kurirske službe mogu to da naglase prilikom popunjavanja online formulara. Adresa i kontakt podaci koje navedete na formularu koristiće se prilikom slanja pošiljki. Pošiljke šaljemo kurirskom službom AKS i to po ceni od 430 RSD o trošku primaoca. Karticu takođe možete preuzeti u prostorijama Društva.

Produžetak članstva
Članovi Društva koji žele da produže članarinu, to mogu uraditi u Društvu gde mogu i preuzeti markicu za tekuću godinu. Produženje članstva takođe se može uraditi i onine preko ove strane. Adresa i kontakt podaci koje navedete na formularu će se koristiti prilikom slanja pošiljki.

Učlanjenje druge osobe
Jedna osoba može da učlani, odnosno uplati članarinu za tekuću godinu za više osoba. Tada je neophodno dostaviti popunjene Obrasce za učlanjenje za svakog novog člana. Preuzimanje članske karte moguće je prostorijama Društva, kao i slanjem kurirskom službom. Ovaj postupak možete uraditi i online preko ove strane.

Po prijemu potvrde o vašoj uplati i popunjenog online formulara, Društvo će pokrenuti izradu planinarske kartice. NAPOMENA: kako bi smo mogli da uparimo vaše online zahteve sa uplatama neophodno je da se uplata izvrši sa vašeg ličnog računa. Ukoliko uplaćujete novac sa računa druge osobe neophodno je da u polje “svrha uplate” naglasite za koga se odnosi uplata. Postupak izrade kartice traje oko 10-15 dana, nakon kojeg iste šaljemo čalnovima koji su se opredelili za online učlanjenje. Zbog perioda čekanja izrade kartice od strane PSS i procesa slanja pošiljke kurirskom službom članovi mogu očekivati pristizanje njihovih kartica u periodu od 4 nedelje nakon popunjavanja formulara i uplate članarine na račun Društva. U tom periodu, sa odštampanim prijavnim listom (koji možete skinuti nakon popunjavanja online formulara) kao i potvrdom o uplaćenoj članarini možete učestvovati na planinarskim akcijama koje su u organizaciji svih društava i klubova članova PSSa. Potvrda važi 30 dana. Posle tog roka ne možete učestvovati na planinarskim akcijama bez članske kartice i markice.

Ovde možete videti kako se popunjava uplatnica za učlanjenje ili produženje članarine.


Članarinu možete obnoviti  ili se učlaniti:  
sredom od 16:30 do 18:30
u  kancelariji Društva

Tehnički sekretar Društva:  Janica Mousa  tel. 065 3555 728  (od 13 h – 17 h)


Adresa kancelarije Društva:

Zgrada  „Jugoagenta” blizu Opštine Novi Beograd  (preko puta velikog  parkinga) kancelarija 36

Bulevar Mihajla Pupina 165 a   
Novi Beograd